The Far Profile - Why Have Cotton When You Can Have Zebadiah?

Snyggt till hus

Hade jag haft ett hus så hade jag vilja ha markiser det är så fint tycker jag och det gör sig så fint till ett hus. Det är ju såklart väldigt praktiskt också men det är ju så fint och det finns så många fina varianter och färger som man kan välja på och det gör ju att det blir lite mer spännande än om det bara fanns en och samma färg att välja på.
Jag tycker speciellt mycket om dom som är tvåfärgade som ränder, antingen röd/ vit randiga eller blå/ vit randiga eller grön/ vit randiga. Dom är dom finaste tycker jag. Sen så beror det ju på vart man ska ha dom och vad det är för typ av hus som man har och i vilken färg det är.

Kul att kunna ändra lite på husets utseende med ett par markiser

Ja det förändrar ju utseendet sätt mycket när man har ett par markiser på huset, det blir liksom pricken över iet. 
Ja man kan ju hitta fina markiser live varstans men ett ställe som är bra att leta är att leta markiser i bromma där ska det finns mycket att välja på och det ska finnas väldigt fina.
Ja det är kul att kunna inreda och göra om hemma och få det att bli så fint som det bara går att få det och visst vill man få det fint och göra så att det blir ännu finare än vad det kanske redan är.
Ja det är bra att kunna hitta fler saker att göra och att det finns så mycket som är kul och fint och som man kan göra för att det ska bli ännu finare och så hemma. Det är något som man kan försöka få till och det är ju kul när man känner att man kan nå dit.