The Far Profile - Why Have Cotton When You Can Have Zebadiah?

Inte tänk på tidigare

Jag har inte tänkt så mycket på att hissar i stort sätt ser ut på samma sätt, det är klart att man har varit i gamla byggnader och där så finns det äldre hissar med ett galler som man drar iför och sen så kan man åka upp eller ner. Men annars så ser hissar ut på ungefär samma sätt. Men det är ju klart att det kan vara kul att modernisera en hiss och göra det mer modernt.
Bara för att man inte ser så mycket av det så betyder ju inte det att man inte ska göra det. Kan tänka mig att om man kolla lite online och söker på hissar och på moderna hissar så kan ma säkert får upp en hel del

Kul när man kommer på något som man inte har tänka på tidigare

Ja det är på något sätt lite roligt närman tänker på saker och ting på olika sätt och man få en annan vinkel på det hela. Det händer rätt ofta att man tror att något alltid borde vara på ett visst sätt men så kan det vara någon som väcker en tanke och ger en en inblick i ett nytt sätt att se på saken och då är det lite roligt att man kan se det på ett helt annat sätt än vad man gjorde innan det.
Det är härligt är man få en ny vinkel på ett problem eller på någon ny ide. Ja det är härligt att man kan vidga sina vyer och sitt tankesätt. Det är givande och det är utvecklade och väldigt bra när det kommer till att förnya sker som till exempel det här med att modernisera hissar.
Ja det är något som jag inte sett förut men om man tänker på det som finns det där och det kan göras mer på det planet.